Solid Surface

SOLID SURFACE materialen als: CORIAN®  en  HI MACS®  Een TOP hygiënisch & strak Design materiaal met veel mogelijkheden.
ACTIE: Uw showroomblad wordt gratis naadloos gekoppeld (vraag de voorwaarden)

Het materiaal is door en door. Geproduceerd uit 66,6 % aluminium hydroxide (natuurproduct) en33,3 % acrylaat (ook bekend als PMMA, perspex of plexiglas)

Uiterst UV bestendig (buiten) en het voelt zo lekker zacht en warm aan. Duurzaam  daar het d.m.v. Schuren (o.a. CIF®) altijd weer als nieuw blijft. Werkkrasjes als bij RVS blijven natuurlijk  wel zichtbaar in het strijklicht, maar beslist plezierig en een blijver in gebruik.

Nagenoeg ongevoelig voor de meeste chemicaliën als product dus subliem in de medische wereld.

Door de naadloze verlijming van rand, spoelbak, tegellijsten en of verbindingsnaden uiterst ondoordringbaar, ultiem hygiënisch en onbeperkt in afmetingen te maken.

De kracht is de verbindingsnaden welke gelijmd worden op dezelfde basis als het materiaal zelf, hierdoor is het ook nog eens goed te repareren. Het materiaal is door het te verwarmen & met mallen in ronde vormen te verwerken waardoor het ongekende mogelijkheden heeft voor architecten in waanzinnige vormen en wat te denken van de witte & doorschijnende kleuren, welke licht doorlaten voor de meest aparte effecten.  Vraag ons naar de kleur collectie presentatie.

Wel gevoelig voor thermisch shock/hitte dus pas op met hete pannen.

TIP: Bewaar een uitsparing van uw werkblad kleur voor een eventueel reparatie bij een ongeluk op uw blad.